Zánik Světa
  • V.V7 March 2011 Sink
    Dobrý den dneska se mi zdál sen a mám z něj takový zvláštní pocit.Jakoby se mi podobný sen už zdál.Některé detaily byly stejné...Šly jsme s mojí rodinou a s přítelem po našem rodném městě a najednou sem viděla v dálce jak z jedné budovy srší oheň úplně do dálky a padají z něj střepy,tak jsme před tím museli utíkat a schovávat se za baráky.Pak padal na nás z toho požáru prach.A potom jakoby vybouchla sopka a jak tekla,tak my jsme před ní utíkali.Lezli po domech,atd.měla sem hrozný strach a brečela jsem.Bylo to všechno takový zmatený.Nakonec z toho všeho měl být konec Světa,my pořád někam jen utíkali.Padaly tam bomby,prostě úplně zmatený.Já už sem se se všema loučila,objímala je a hrozně sem brečela,že bude konec.Bylo to hrozný...A nakonec můj sem skončil tak,že jsme šli všichni do nějaké jeskyně,kde nás to zavřelo a tam jsme žili.Bylo to tam celkem pěkný.Velký bazén,atd.Ale stejně mám z toho snu divný pocit a musím nad ním přemýšlet....:-(
  • zuzana March 2011
    V.V7: Nenecházíte se v nějaké těžší životní situaci? Sen by tomu odpovídal. Všude zmatek, prach, trosky. A vy z toho utíkáte někam do "jeskyně", kde je Vám dobře.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership