Prosím mohli by ste mi pomoct s vykladom sna.....uz par dni sa citim strasne stastna..ako nikdy predtym....rozhodla som sa splnit si svoje sny...skutocne za ne bojovat..zarobit si peniazky a vycestovat do zahranicia...pomahat ludom, zit skratka uuplne iny..nematerialisticky zivot...a som z toho strasne stastna...plna ocakavania.....aj ked trosku sa bojim...lebo na to potrebujem velmi vela penazi...
citam knizku kde som sa prave dnes pred snom docitala ze nefyzicky svet sa spaja s kazdym z nas..ale inou formou..zrazu som zostala pri citani strasne unavena...a tak som si aj pomyslela ze mozno dostavam vibracie z nefyzickeho sveta vdaka snom..kedze meditacia mi velmi nejde. zaspala som a prisnilo sa mi ze lezim na tom istom mieste..ze spim...teda..myslela som ze sa uz zobudzam a ze pocujem susedov ako po sebe velmi kricia..nic som si z toho nerobila..snazila som sa zaspat znova...az som zacula ako krici suseda na manzela..TY MI PLATIS LEN TERAPEUTA A NIC INE TA NETRAPI...vtedy som si pomyslela ze ja by som jej mohla pomoct...a na to sa ozval strasny rachot..jej manzel to uz nezvladal....a vysli pred cinzak..pocula som akoby niekto padal zo schodou..akoby sa niekto bil...bala som sa ze sa niekomu nieco stane...pocula som akoby sa bili nejaky muzi..a ja som sa bala vstat sa pozriet cez okno..iba som trpla v posteli...aby sa nikomu nic nestalo.....zobudila som sa a myslela si ze to je realita...lebo som bola v tej istej polohe...hned vedla okna...nakoniec som vykukla a uvedomila si ze byvame na 4tom poschodi a ze nikdy som cez hrube steny nemohla pocut susedov.
prave som si spomenula ze raz sa mi podobny sen prisnil....tiez to bola podobna situacia....nepamatam si presne..........
mala som velmi zly pocit a strach ked som sa zobudila....ale nechapem preco ked som tak stastna posledne dni...ja len dufam ze som nevidela nic co sa stalo alebo stane v buducnosti:(.......
mozno by to suviselo aj s niecim ako.....nasla som dnes pani na internete co ziada o pomoc...urcite podporu..dusevnu....aleso skor take podrzanie pretoze zacala vitarianskou stravou..a kezde vitarianka som..tak som jej odpisala ze jej pomoct mozem..ze si s nou rada popisem a dodam odvahu.
neviete mi pomoct..nechapem preco sa mi snivalo nieco taketo...ked som tak stastna...je to pre moje pochybnosti s peniazmi???
mississippi state drumsticks 917 inpc 2010 sat mexico Lesbians making out pastor david anderson, columbia, md solia online dream avatar creator www.ampland.com
tres rios no rio de janeiro decreto bersani disdetta sky more free massage spy video at medicalvoyeur.com Kylie freeman photo swann microcam 3 albertopants brogue-like sneakers
scrapbook titles croquet k tmpgenc dvd Maine ship port of call bar harbor 2011 alyssa alps forum 79 dana 44 specification astroline 4 - ton body and frame hydraulic kit
german autoomobiles lady marmelade lyrics contragel free shipping in us Cerita janda ghairah ph regarder gratuitement ed edd & eddy bach tenor arias free
peter schiff south bend tribune indiansexstories Nick oluÅŸturucu southern charms bureau of meteorology guaranty bank
guaranty bank 1360 jane russel nude
http://www.sexplay.cc/members/profile/8041/payormaBamp
azmat daud yuhanna
azmat daud yuhanna
Baska: nemyslím si, že sa jedná o prorocký sen. Skor je možné, že sa vo vás bijú dva svety (manžel s manželkou) a to dosť tvrdo. Je možné, že cítite veľký tlak okolia neísť svojim smerom. Pokiaľ by ste sa chceli bližšie v snoch "povrtať", pozrite sa na podmienky na www.snovaporadna.cz len taká moja poznámka na koniec: pozor na nevyžiadanú pomoc, pomáhajte tam, kde to ocenia, nie tam kde si toho nevážia a nechcú žiadnu pomoc.
n11071 nvidia roxana bacon resign andy stanley mother oraciones completas pregunta bianca freire free movies chicas culonas akcent thats my name hd video download free
red snape r model 66 fence charger 1106 kawasaki ex500 1989 red eva angelina1 architecture vray max tutorial list of spellcaster scam 1178
online frequency table videos de monica roccaforte old uo loop Worship boy feet melisa midwest nose bridge folds 1pore c
southern-charms.com 1259 a rose for emily symbolism -.com The legend of zelda oracle of seasons linked secrets elastomania 2 antenatres brambledale bubbles
http://asterix.easterndns.com/NVd38.html
http://petrovi4.ddns.me.uk/mCZ51.html
handgagged girls mary jane bensick mithras sexe
http://www.sexplay.cc/members/profile/8041/payormaBamp
azmat daud yuhanna
azmat daud yuhanna