Bortící se dům a milý mrtvý neznámý
  • Veronika86 December 2010 Sink
    Dobrý den, chtěla jsem vás požádat o radu. Neustále se mi vrací sen, kdy jdu někoho navštívit do nějakého panelového domu, zničehonic jakoby se bortily schody a já se snažím dostat výš a výš po nějakém zábradlí, okolo mě je najednou spousta lidí, kteří padají z vyšších pater a křičí. Najednou se tam objeví krásný - mně neznámý - mladý muž a ten mě dovede zpět k východu z domu, ale zůstává za dveřmi, když na něj volám, aby šel se mnou, že se ta budova zřítí, tak se jen na mě smutně dívá - pořád ty jeho oči vidím - dlouho nechápu, proč nechce z domu vyjít, pak mě "přinutí" provolat nějaké číslo z telefonu a já uslyším cizí vyzvánění a vedle nějakých trosek objevím podle všeho telefon tohoto cizince. Přitom mi naznačuje, že v těch troskách je i on. Nevíte, co by to mohlo znamenat? Velmi mě tento sen trápí, není ani tak děsivý, jen takový lítostivý.
  • zuzana December 2010
    Veroniko, ze snu bych pťedpokládala, že se jedná o obraz nějakého Vašeho vztahu s nějakým mužem. Abych sen mohla ale blíž vyložit, potřebovala bych víc info o vašem životě. Pokud máte zájem, napište přímo na sen@snovaporadna.cz (podmínky jsou na stránkach www.snovaporadna.cz)

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership