Výklad snů
  • LenkaP December 2010 Sink
    Dobrý den, obvykle se mi povede najít si ve snáři (mámě nějaký psychologický), co můj sen znamenal, ale s tím dnešním si nemůžu poradit.
    Zdálo se mi, že jsem s přítelem doma, ležíme v posteli. Ale vůbec to nebyl náš skutečný byt, jaký doopravdy máme. Jeden kout tam byl černý, jako od ohně nebo kouře. Já jsem si prohlížela nějaké papíry, vypadaly jako přáníčka a jedno bylo od mé bývalé kolegyně z práce, kde mi doslova psala: "Máme tě všichni rádi, Míra tě má rád, můj Karel tě má rád..."
    Karel je můj přítel, kterého ona myslela v tom přáníčku. Rozčílila jsem se, jak to, že si ho přivlastňuje a dala jsem mu to přečíst a on se naštval, že jí hned druhý den pořádně vynadá, že mě takhle provokuje.

Ve skutečnosti je to tak, že ta bývalá kolegyně s mým přítelem se párkrát líbali, přítel s ní chtěl být, ale ona se vrátila k jinému. Bylo to asi dva roky předtím, než jsem ho poznala, takže je to dávno pryč a já nemám důvod si myslet, že by mě přítel mohl podvádět, nebo že by mě opustil.
  • zuzana December 2010
    Lenko, vypadá to tak, že to stejně pořád máte v hlavě (bývylá kolegyně a přítel). Ve vašem vztahu to zanechalo stopu (černý kout). Nemáte s přítelem nějaké náročnější období? Je možné, že Vám to sen naznačuje (nemyslím nevěru, ale cokoliv, co otřásá vztahem).
  • OVWilliam December 2010
    Virtual Stripper is exciting interactive striptease and software game for fun A free flash soccer game for you to play online. A free flash soccer game 30 Jun 2007 How about there is a swap for the naked pictures of Vanessa for Nick? I don't know if she'll be a good spokeperson for Estee Lauder tho…
  • UNFILDINY December 2010
    buy generic soma
  • LenkaP December 2010
    Nedávno jsme se ošklivě pohádali kvůli jeho bývalé - nejsou spolu už asi tři roky, nijak se spolu moc nekontaktovali, ale ve chvíli, kdy ona zjistila, že spolu jsme, tak začala psát mě, všem našim známým a stále se vyptává, jaký máme vztah, jestli spolu bydlíme a podobně. A nedávno to přehnala a začala se pídit po soukromějších věcech týkajících se vyloženě jen mě, takže jsem čekala, že přítel trochu zakročí, ale on se k tomu postavil - to je váš problém, mě do toho netahej. Pak přešel k - je to moje kamarádka, já se s ní bavit nepřestanu. Ale pak když jsme se oba uklidnili, tak mi došlo a on mě o tom přesvědčuje svým chováním celou dobu našeho vztahu, že samozřejmě chce být semnou. (Jedním z důležitých kroků bylo právě společné bydlení v novém bytě, který jsme si zařídili spolu). Byla to první takhle ošklivá hádka, jinak na sebe občas jsme trochu protivní, ale to jen tak pět minut a pak už je to zas ok.
    Co se týče jeho vztahu k té bývalé kolegyni, to už jsme si taky vyříkali a hlavně spíš odpovídá to, že on s ní moc nemluví, jen jako s kolegyní, už jí nemá za kamarádku. (Kvůli změně jejího chování)
    Děkuji za Vaši předchozí odpověď, asi mi leží v hlavě hádka kvůli bývalé a celkově ona a nějak se mi ve snu popletly postavy :)
  • zuzana December 2010
    Lenko, v přeneseném slova smyslu, kdyby jste to měla upravit ve snu, tak by bylo fajn ten černý kout třeba vymalovat a dát si tam kytku, ať Vám to nekazí byt :). Zamalujte vzpomínku na bývalou, ať Vám to zbytečně neotravuje hezký vztah.
  • Neorgecok December 2010
    buy aciphex online
    crooked jaw expander beethoven virussx rolex sophia loren Keycode table landscape oil painting artis brauer images of people with osteoporosis nursing quotes
    sextv woodbury commons annunci 69 Redstone federal credit union indiansexstories net nascar crashes spore creature creator
    camden county high school nowa podstawa programowa edmonton apartments for rent Brown recluse spider bite closet storage organizers beef jerky melissa midwest
    mtv cribs cerita ghairah mana bendita tu luz Ghost hunters polish dating squash racket lotus exige
    debt to equity ratio obituary searches emo girl Gun shops sony ericsson w200 ako webmail mold allergy
    apartamentos en medellin catch phrases for advertising real estate listings dansmovies Mekiep kumpulan cerita seks 17tahun.com find motorcycle auctions in oklahoma city amoxicillian shelf life
    ameublement bureau jayasudha old cleavage european sharking
  • Magda December 2010
    Ráda bych se zeptala, co si myslíte o mém snu..Byla jsem z něj dost vyděšená...Mám dost často zvláštní sny, ale tohle...
    Takže...Zdálo se mi, že jsem s rodinou někde na venkově a já se šla po obědě projít za dům. Byl krásný podzimní den. Asi 500 metrů od domu byl takový malý hřbitov(do čtverce, s dvěmi řadami hrobů uprostřed). Před hřbitovem bylo pár stromů, takže od domu nebyl úplně viditelný. Jak jsem šla mezi stromy uslyšela jsem za sebou kroky...Když jsem se otočila, tak tam nic nebylo. Šla jsme teda dál, ale zase jsem slyšela kroky v listí, tentokrát blíž. Když jsem se otočila, uviděla jsem v tráve otisk neviditelné nohy(jako by tam někdo stál a vyvinul tlak na trávu, ale já toho člověka neviděla) Lekla jsem se otočila zpět k hřbitovu a uviděla jsem na konci té prostřední řady s hroby stát postavu. Byla to starší žena, její levá ruka byla zmrzačená(jako mají třeba postižení lidé - zakrslá a v křeči), byla menší, s prošedivělými vlasy, buclatá...Když viděla, že se na ni dívám, tak chtěla odejít, ale já ji řekla, ať to nedělá - nevím proč. Začaly jsme se k sobě přibližovat. Asi uprostřed té uličky z hrobů jsme se střetly a ona mě zničehonic chytila za ruku, strašně pevně a najednou jsem nebyla na tom hřbitově za krásného podzimního dne, ale v jakoby na "druhé straně". V jejím světě. Začala jsem křičet a nějak jsem ji od sebe odehnala, ale když jsem se probrala(jako znova na hřbitově) uviděla jsem, že jsem zničila 4 hroby kolem sebe. Náhrobky byly zničené, těla byla napůl vykopaná, a já byla celá od hlíny. Měla jsem ji i v puse, jelikož mě ji ta žena nutila jíst. Zhroutila jsem se k těm hrobům a nevěděla, co dělat.....Pak můj sen ještě pokračoval, ale tohle byla pro mě ta nejhorší a nejděsivější část.
    Co si o tom myslíte??
  • zuzana December 2010
    Magdo: nedívala jste se na nějaký horor v poslední době? Muže to být jenom nějaký odraz filmu, ale také se muže jednat o váš vztah s někým, kdo Vás bere do svého života, který není moc příjemný (nemáte někoho nemocného kolem sebe)?

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership