nocni můra
  • Miskation November 2010 Sink
    již cca 20 let se mi vrací obdobný sen - někdo je za hlavními dveřmi a snaží se dostat dovnitř. mám strach, nejde o milou osobu (osoba se sen od snu mění) občas nakukuji kukátkem - to hraje důležitou roli - špehuji. důležitá součást snů je (a po té se mi částečně uleví) když vložím klíče do zámku. Neznámá osoba často tluče na dveře, které se často prohýbají, rozbíjí - jen asi 2-3x (z asi 30 "stejných" snů) dostal dovnitř. sen končívá, že se hrůzou vzbudím. Jednou se nevítaná osoba dostala, po "přetahování" dovnitř a chtěl - 99% jde o muže- mi ukrást děcko, tam sen končil. poslední varianta - držím dveře plnou silou, opřená zády a neznámý prostrčil ruku vyraženým kukátkem, koušu ho ho ruky....
    může mi někdo pomoci rozluštit co to znamená?
  • zuzana November 2010
    Dobrý večer, pokud Vás sen až takto obtěžuje, chtělo by to ho analyzovat podrobně (když tak se podívejte na podmínky na www.snovaporadna.cz). Obecně si myslím, že sen odráží buď celkovou životní nejistotu, ale může to být i o konkrétní osobě, která vás trápí a pronásleduje, teď myslím spíše po psychické stránce (manžel, tatínek..)

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership