Zakalená řeka
  • johanqa November 2010 Sink
    Dobry den,

v sobotu v noci 30.10. se mi zdál sen o zakalené řeče. Stojím u řeky, která je zakalená až špinavá přes kterou vede chatrný dřevěný most. Stojím u mostu s mužem a vím, že ji nepřejdu, není tam zábradlí a most se celý hýbe a dotýká se hladiny. Muž mi ukazuje místo v řece opodál, které je úplně čisté, tyrkysové ohraničené jako volejbalové hřiště. Vysvětluje mi, že zde se hraje volejbal.. asi nějaký vodní :-) Tato scéna najednou končí a já jsem sama. Uprostřed té špinavé řeky na hraně jakési špičaté zdi, která vystupuje z řeky. Řeka je hluboká a špinavá, dřepím v ní do půli těla pouze v lehké noční košili na ramínka nebo tak něco a bojím se skočit a plavat, bojím se, že se utopím. Poté s probouzím. V realitě ten stejný den dostávám v restauraci podobně "zakalené" jídlo, pamatuji si, že je mi z něj podobně nevalně jako z té řeky. Mám hrozný hlad tak jej sním, ale následující den končím s velkými střevními problémy a ještě dnes nejsem úplně fit. Může to spolu souviset? Moje mamka vždycky říká, že vždy když se jí zdálo o zakalené vodě někdo v rodině onemocněl :-)

Děkuji za objasnění výkladu

Jana
  • zuzana November 2010
    Jani, sny spíše odrážejí to, co jsme již prožili. U vás bych řekla, že se v životě všeobecně v něčem "plácáte" co není zrovna moc OK (jestli je to práce, soukr. život, to musíte vědět vy). Ten muž vypadá, že je důležitý, protože Vám dokáže v té špíné najít čisté místo.
  • johanqa November 2010
    Dobrý den Zuzano, to je zajímavé co píšete a faktem je, že se hodně plácám sama v sobě. Nějak jsem asi tajně doufala, že šlo o prorocký sen :-). Nicméně o zakalené řece nebo obecně špinavé vodě se mi zdává málo, v souvislosti s vodou se mi spíše opakují ve snech symboly jako koupaliště, bazén s tyrkysovou vodou - plný lidí, břeh moře z kterého vidím pod hladinou lidi i ryby, ale sama se ani v bazénu ani moři většinou nekoupu. Co by to mohlo znamenat? O tom se mi zdálo za poslední půl rok asi 3-4x. Myslíte, že bych Vám mohla poslat sérií snů s podobnou symbolikou k výkladu? (samozřejmě dle podmínek uvedených na webovkách). Sny si zapisuji už asi rok a pravidelně se mi některé opakují.
  • zuzana November 2010
    Johanqo, určitě napište přímo na mail, domluvíme se.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In Apply for Membership