v sobotu v noci 30.10. se mi zdál sen o zakalené řeče. Stojím u řeky, která je zakalená až špinavá přes kterou vede chatrný dřevěný most. Stojím u mostu s mužem a vím, že ji nepřejdu, není tam zábradlí a most se celý hýbe a dotýká se hladiny. Muž mi ukazuje místo v řece opodál, které je úplně čisté, tyrkysové ohraničené jako volejbalové hřiště. Vysvětluje mi, že zde se hraje volejbal.. asi nějaký vodní :-) Tato scéna najednou končí a já jsem sama. Uprostřed té špinavé řeky na hraně jakési špičaté zdi, která vystupuje z řeky. Řeka je hluboká a špinavá, dřepím v ní do půli těla pouze v lehké noční košili na ramínka nebo tak něco a bojím se skočit a plavat, bojím se, že se utopím. Poté s probouzím. V realitě ten stejný den dostávám v restauraci podobně "zakalené" jídlo, pamatuji si, že je mi z něj podobně nevalně jako z té řeky. Mám hrozný hlad tak jej sním, ale následující den končím s velkými střevními problémy a ještě dnes nejsem úplně fit. Může to spolu souviset? Moje mamka vždycky říká, že vždy když se jí zdálo o zakalené vodě někdo v rodině onemocněl :-)
Jani, sny spíše odrážejí to, co jsme již prožili. U vás bych řekla, že se v životě všeobecně v něčem "plácáte" co není zrovna moc OK (jestli je to práce, soukr. život, to musíte vědět vy). Ten muž vypadá, že je důležitý, protože Vám dokáže v té špíné najít čisté místo.
Dobrý den Zuzano, to je zajímavé co píšete a faktem je, že se hodně plácám sama v sobě. Nějak jsem asi tajně doufala, že šlo o prorocký sen :-). Nicméně o zakalené řece nebo obecně špinavé vodě se mi zdává málo, v souvislosti s vodou se mi spíše opakují ve snech symboly jako koupaliště, bazén s tyrkysovou vodou - plný lidí, břeh moře z kterého vidím pod hladinou lidi i ryby, ale sama se ani v bazénu ani moři většinou nekoupu. Co by to mohlo znamenat? O tom se mi zdálo za poslední půl rok asi 3-4x. Myslíte, že bych Vám mohla poslat sérií snů s podobnou symbolikou k výkladu? (samozřejmě dle podmínek uvedených na webovkách). Sny si zapisuji už asi rok a pravidelně se mi některé opakují.