Dve noci po sobe se me zdaly sny o manzelovi a detech v tom prvim snu manzel prisel napity domu a sel do loznice a chtel po synovi neco ohledne televize mluvil na neho zvysenym tonem syn odesel a manzel sel spat ja videla ,ze ma syn slzy v ocich ja jsem sla do kuchyne a vzala pekac s masem ten jsem vysypala manzelovi na hlavu(nereagoval)vsimla jsem si ,ze vedle jeho hlavy je "iPad" vzala jsem ho aby se s tim nic nestalo TO JE VSE
Ve druhem snu se mi zdalo ,ze dcera chtela nekam odvezt a manzelovi se nechtelo mel nejake prupovidky u dveri ,kdyz odchazely tak jsem mu rekla neco jako uz bez TO JE VSE
V TECH SNECH JSEM SE VIDELA TAKY.SYN JE PROSTREDNI (10)A DCERA JE NEJSTARSI (15) MAME JESTE NEJMLADSI (8)O KTERE SE MI ZATIM S NIM NEZDALO CO TO MUZE ZNAMENAT V TECH SNECH JSEM NA NEHO NASTVANA PROSIM O ODPOVED
PREDEM DEKUJI
Dobrý den Martino, je možné, že v sobě potlačujete hněv vůči manželovi, který v reálu nedáváte najevo. Pak se Vám to promítá do snů. NEvím, proč se Vám nezdá i o nejmladší, to bych potřebovala víc info o Vás, rodině a snech. Pokud budete chtít, podívejte se na podmínky výkladu na www.snovaporadna.cz a napište přímo na mail.