Nedávno se mi zdál sen, kdy jsem byla v nějakým velkým obchodním domě, kterej byl zavřenej. Všude tam byla tma, jenom občas se mi před očima všechno vyjasnilo a pak zase tma. Pak se to najednou všechno rozsvítilo a byli tam nějaký starý lidi, který mluvili anglicky a já jsem jim rozuměla. To jsem byla ještě v klidu, vůbec jsem se nebála. Pak jsem asi odešla, to si nepamatuju a šla jsem po hlavní ulici v našem městě kolem gymplu (kam chodim), rozhlížela jsem se kolem a byla krásná jasná noc, všude hvězdy atd. A pak jsem najednou za tím gymplem uviděla, jak ta černá obloha přechází do fialový (takový třpytivý, jako jsou ve vesmíru ty mlhoviny) a tam byl Měsíc - úplně obrovskej (ne nějak monstrózně, ale docela hodně). A jak jsem šla dál, pod tím jedním Měsícem se objevil další (jako srpek) a pak další a další (ty už byly jako v úplňku, nebo skoro v úplňku) a bylo jich vážně hodně. Docela jsem se lekla a připadalo mi divný, ale ne že bych byla vyloženě hrozně vyděšená. Řekla jsem si, že se tam radši na nebudu koukat a půjdu domů. Takže jsem šla po tom chodníku a najednou jsem asi 30 mestrů od sebe viděla nějakou postavu s kápí. Pak se ta kápě proměnila v takovej ten čarodějnickej klobouk a ten člověk na mě zavolal. Nějak jsem usoudila, že je to jedna moje kamarádka, tak jsem se k ní rozběhla. Obejmuly jsme se, ale pak jsem zjistila, že je nějaká malá brejlatá holka s rovnátkama, která má takovej divnej chraplavej hlas. Měla jsem v tu chvíli fakt děsnej pocit, takovej úzkostlivej, přitom ta holka mi nechtěla nic udělat, spíš naopak, vypadala, že mě má docela ráda, ale stejně jsem se cejtila děsně nepříjemně. A pak jsem se probudila. Ten sen sám o sobě nebyl nijak extra strašidelnej, ale měla jsem celou dobu takovej úzkostnej pocit a když jsem probudila, byla jsem úplně vyděšená. Nevíte, co by to mohlo znamenat?
Simčo, sen je docela rozsáhlý, pokud Vás hodně trápí, tak se podívejte na podmínky výkladu na stránce www.snovaporadna.cz Jinak já na tom snu nevidím až tak nic děsivého, čeho by jste se měla obávat.