Mal som pred 5-6rokmi sen v ktorom sa mi podarilo strenut s blondavou mimozemstankou . Bola vysoka asi 1.70-1.90m , zeleny overal (material nieco medzi latexom alebo niecim podobnym),vlasy svetly blond (pomaly som si myslel ze ich ma biele),dlhe vlasy , ziadne upravy(ako maju dnesne baby, gumicka vo vlasoch alebo vrkoce). (Mierne iskrujuce)Modre oci ,bledsia tvar (ako u blondiek). Stretko sa konalo v prirode ,niekde pri nejakom strome . Za sebou mala svoju lod(pred tym som si myslel ze to je Autobus). Bola odo mna vzdialena asi 1-3metre.Nic nevravela len sa na mna stale pozerala , a sem tam pozrela dostrany(normalne sa jej hybali vlasy - ako ked babe do vlasov fukne vietor).
/Nemozem dost na to ,preco sa so mnou stretla? Co my chce tym povedat? Lebo bezne mimozemstania /nky nechodia za ludmi.
-Ked som sa jej dival do tvare citil som sa znacne ponizeny , nedalo sa normalne pozerat do tvare(citil som nejake psychicke vykony alebo ako to poviem )
-Preto som si nezapamatal tvar vobec ,pozeral som vedla
-Sam neviem ako sa mi to podarilo (UFO Kontakty?)-Alebo to bolo uz do predu naplanovane?
-Je to cele divne
Dobrý deň, skor sa domnievam, či nešlo o obraz nejakého Vášho reálného vzťahu so ženou (kamarátka, matka atd.). Pokiaľ by ste se chceli podobne vyložiť, pozrite sa na podmienky na www.snovaporadna.cz